Sportloket in Gemeente Katwijk is online

4 maanden geleden gepubliceerd

Het Sportloket in de Gemeente Katwijk is nu online en biedt inwoners en verenigingen een centrale plek om alle informatie over sport en beweging in de gemeente te vinden. Het Sportloket is een lang gekoesterde wens en is opgezet om de toegang tot informatie over sportmogelijkheden en ondersteuning voor verenigingen te vergemakkelijken.

Belang van sport en beweging

Sport en beweging spelen een cruciale rol in het levendig en gezond houden van de gemeente Katwijk, inclusief Rijnsburg en Valkenburg. Er is een breed aanbod aan sportactiviteiten beschikbaar, maar het kan voor inwoners soms moeilijk zijn om te weten wat er precies wordt aangeboden. Het Sportloket helpt inwoners en verenigingen bij het vinden van de juiste informatie.

Informatie aanbod

Het Sportloket biedt informatie over een breed scala aan onderwerpen, van aangepast sporten tot spelen en bewegen in de openbare ruimte. Ook is er informatie te vinden over een veilige en gezonde sportomgeving en over relevante wetten en regels. Het Sportloket is een centraal punt voor het vinden van de juiste informatie.

Feedback is welkom

De website van het Sportloket wordt continu bijgewerkt en de gemeente nodigt inwoners en verenigingen uit om feedback te geven. Deze feedback helpt bij het verbeteren van de inrichting van het Sportloket en bij het gemakkelijker uitwisselen van informatie.

Het Sportloket van de gemeente Katwijk is te vinden op de website van de gemeente.