Informatiemarkt over Sport in Katwijk op 13 maart

4 maanden geleden gepubliceerd

De gemeenteraad van Katwijk organiseert op 13 maart een informatiemarkt over sport. Deze vindt plaats van 19:30 uur tot 22:30 uur in het gemeentehuis van Katwijk. Iedereen, van inwoners en ondernemers tot organisaties uit de sportsector, is van harte welkom.

Doel van de informatiemarkt

Deze informatiemarkt biedt een platform voor raads- en burgerleden om in gesprek te gaan met de samenleving. Katwijk heeft een rijk verenigingsleven en hoge sportprestaties, dankzij vele inwoners die zich elke week inzetten om sporten in de gemeente mogelijk te maken. De gemeenteraad wil graag in gesprek gaan met de sportsector over diverse onderwerpen, zoals de huidige stand van zaken, zorgen, toekomstige uitdagingen en verwachtingen van de gemeente.

Voor wie is de informatiemarkt bedoeld?

Of je nu een bestuurslid of vrijwilliger bij een sportvereniging bent, een ondernemer op het gebied van sport, of gewoon een sportfanaat, iedereen is van harte welkom. De informatiemarkt is een informele manier om ideeën, plannen, ambities, zorgen en ervaringen te delen met gemeenteraadsleden. Er is geen centraal geleid programma; raadsleden en andere belangstellenden komen bij jou langs voor een één-op-één gesprek.

Praktische informatie

Alle sportverenigingen in Katwijk ontvangen nog een persoonlijke uitnodiging, maar ook zonder uitnodiging ben je van harte welkom. Noteer maar in je agenda: woensdag 13 maart, van 19:30 uur tot 22:30 uur in het gemeentehuis van Katwijk.