Man aangehouden in Frankrijk voor geweldsmisdrijf Noordwijk

Normal aanhouding boeien001

Franse agenten hebben op donderdag 24 december een 25-jarige man aangehouden. Hij wordt er van verdacht op zondag 20 december een 35-jarige vrouw om het leven te hebben gebracht in Noordwijk. Van de 25-jarige verdachte werd gisteren zijn foto en naam verspreid.

Na een uitgebreid recherche onderzoek en de samenwerking met de Franse en Belgische autoriteiten werd de verblijfplaats van de verdachte bekend. Vanmorgen kon de verdachte worden aangehouden. Door het OM Den Haag zal aan de Franse autoriteiten de uitlevering van deze verdachte worden gevraagd. De procedure hierover zal naar verwachting enige tijd in beslag nemen. De foto en de naam van de verdachte zijn inmiddels op de politie kanalen verwijderd. Het onderzoeksteam heeft na de verspreiding van de foto en de naam van de verdachte meerdere tips ontvangen en zijn hier dankbaar voor.

Adverteren op KatwijkNu.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op KatwijkNu.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Katwijk
06:36

18° C

Zwaarbewolkt

1.68 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief